Gå direkt till innehåll
Den 17e november är det dags för årets Betongala på Waterfront i Stockholm.
Den 17e november är det dags för årets Betongala på Waterfront i Stockholm.

Pressmeddelande -

Nominerade till Årets Miljöpris!

Vi är stolta och glada över att Part Construction AB är nominerade till Årets Miljöpris i årets Betonggala. Som ett av tre nominerade företag deltar vi och håller en presentation på Stockholm Waterfront den 17e november.

Part affärsidé bygger på att vi genom industriell produktion och hög professionalism erbjuder ett mervärde för kunden. Detta uppnår vi genom att leverera kvalitetssäkrade och kundanpassade produkter producerade under optimerade förhållanden, både med hänsyn till miljön och våra anställdas arbetsmiljö.

Under samma vecka håller vi även ett eget event, Framtidsveckan den 15-17 november. Då bjuder vi in till ett öppet hus hos oss i Arlandastad och för att prata industriellt byggande. Så passa på att boka in ett möte eller kom förbi och ta en kaffe med oss.

#hållbarhet #Partconstruction #Partgroup#betonggalan

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


PartGroup är en familjeägd företagsgrupp från Kalix med inriktning på industriellt byggande. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag projektanpassade byggmoduler till bland annat hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. If you can imagine it, we can make it.

Relaterat innehåll