Gå direkt till innehåll
Part fokuserar på att arbeta långsiktigt med cirkeln av glada medarbetare, miljö, god ekonomi och nöjda kunder. 
Part fokuserar på att arbeta långsiktigt med cirkeln av glada medarbetare, miljö, god ekonomi och nöjda kunder. 

Nyhet -

Nu släpper vi vår Hållbarhetsrapport 2021!

Vägen framåt stavas miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet.

Vi har ett stort fokus på byggprodukters klimatavtrycki branschen och det kommer att påverka ekonomin framöver när höga klimatavtryck blir mer och mer kostsamma. Det ingår i affären att våra badrum klarar kraven i miljömärkta certifierade byggnader och framtida lagkrav.

I spåren av pandemin och kriget i Ukraina ser vi risker med brist på material och naturresurser med påföljd av höjda råvarupriser. En annan riskfaktor är höjda drivmedelspriser som kan påverka logistikkedjan med risk för förseningar.

Att kunna leverera i tid är mycket viktigt då förseningar kan innebära stora konsekvenser på byggplats. Därför är det särskilt viktigt med kontinuerliga leverantörsbedömningar på både material och transporter.

Det är medarbetarna på Part som skapar resultat. Medarbetarenkäten, som visar hur medarbetarna mår, samt policyresultatens verkan ger oss de verktyg vi behöver för att utvecklas och hålla en bra nivå som en attraktiv arbetsgivare. En hög personalnöjdhet är en stor framgångsfaktor i sig och viktig på så många sätt.

Nu släpper vi vår Hållbarhetsrapport 2021 som finns att läsa på vår hemsida. Vi har satsat extra på vårt hållbarhetsarbete under året. Vi har haft ett fint samarbete med Sweco där Amanda Borneke, Specialist inom Cirkulär ekonomi, har pushat oss framåt och visat vägar för hur vi kan jobba med hållbarhetsfrågor på ett roligt, engagerande och värdefullt sätt.

Klimatberäkningenav badrumsmoduler är en del av vår satsning mot den nya lagen om klimatdeklarationer. Den visar att vi tar vårt ansvar i klimatomställningen. Klimatpåverkan för Parts badrumsmoduler för byggskede A1-A3 visar 1214kg CO2e. Det vill säga endast 243kg CO2 e/BTA vilket ligger under gränsvärdet 270kg CO2e/ ljusBTAm2.

Arbetet slutar inte här. Vi jobbar vidare med våra mål och det är också vad hållbarhet handlar om, att skapa goda förutsättningar och att vara tålmodig. Vi har mycket fina siffror och är stolta över det klimatarbete vi gör.

Hållbara affärer är framtiden, och framtiden är här. Nu. Och vi måste agera därefter. Vi på Part håller fast vid vår vision och fokus på att arbeta långsiktigt med cirkeln av glada medarbetare, miljö, god ekonomi och nöjda kunder.


#Part #PartGroup #badrumsmodul #Kalix #industrielltbyggande #prefab #framtidensbyggande #hållbarhet #Norrbotten #Sweco

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Relaterat innehåll