Gå direkt till innehåll
Kenneth Nyström och Anton Lundholm är nöjda efter signering och ser fram emot fortsatt samarbete och utveckling.
Kenneth Nyström och Anton Lundholm är nöjda efter signering och ser fram emot fortsatt samarbete och utveckling.

Pressmeddelande -

PartGroup förvärvar Elektrolåset AB

Part Group förvärvar 100% av aktierna i Elektrolåset AB av Kenneth Nyström.

Kenneth kommer fortsatt verka som VD och driva bolaget framåt på samma sätt som idag men med mer fokus på att tillväxt och utveckling.

Anton Lundholm VD i Part Group säger:
Elektrolåset är ett företag med hög kompetens och lång erfarenhet inom digitala låslösningar. Vi ser förvärvet som en bra pusselbit i vårt erbjudande till marknaden och ser stora synergier och möjligheter som del i vår produktportfölj.

PartGroup erbjuder en bra miljö för att fortsätta växa och utvecklas. De olika bolagen skapar många fina samarbetsmöjligheter och jag ser fram emot att komma igång med utveckling av passande produkter och tjänster, berättar Kenneth Nyström.

PartGroup logo


PartGroupPart Construction AB | PreBad AB | Space Interiör Sverige AB | Isolamin Sweden AB | PCS Modulsystem | Altor Industrie | Part Systems Sweden AB

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


PartGroup är en familjeägd företagsgrupp från Kalix med inriktning på industriellt byggande. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag projektanpassade byggmoduler till bland annat hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. If you can imagine it, we can make it.

Kontakter

Anton Lundholm

Anton Lundholm

CEO, PartGroup +46 70-265 18 22 Hemsida

Relaterat innehåll