Gå direkt till innehåll
Part Group är stolta finalister i årets Återvinningsgala!
Part Group är stolta finalister i årets Återvinningsgala!

Pressmeddelande -

Nominerade till Årets Förebyggare i Återvinningsgalan 2022!

Part Group är nominerade till Återvinningsgalansom en av tre finalister i kategorin Årets Förebyggare! Det är så roligt att vårt hållbarhetsarbete ger resultat och uppmärksamhet. Återvinningsgalan arrangeras av tidningen Recycling med Avfall Sverige och Återvinningsindustrierna som samarbetspartners.

Priset i kategorin Årets Förebyggare tilldelas en person eller företag/verksamhet/organisation eller kommun som i praktiken kan visa att det är möjligt att förebygga uppkomsten av avfall. Årets Förebyggare ska vara ett bra exempel på hur uppkomst av avfall kan förhindras, det ska vara praktiskt genomförbart och ska också kunna tjäna som inspiration för andra att arbeta avfallsförebyggande.

Vår företagsgrupp, Part Group, är inriktade på industriellt byggande för nyproduktion och renovering. Totalt åtta bolag som tillsammans tänker innovativt kring avfall och lyckas stänga flera avfallsströmmar inom koncernen. Vad som är avfall för ett bolag, är en resurs för ett annat. Det kan exempelvis gälla isolering, plåt, träflis och badrumsskivor där spill får en ny funktion och väldigt lite slängs.

En stor fördel med prefab inom byggsektorn är att det blir en mindre mängd avfall både vid produktion och på byggarbetsplatsen. Färre leveranser och större order ger mindre emballage som ska tas om hand, returer av montagedelar efter leverans, möjlighet till återanvändning av material till nya produkter inom produktion samt en möjlighet för medarbetare att växla mellan bolagen - det ger en hållbar kedja.

Nu ser vi fram emot återvinningsbranschens spännande gala den 24 november och ett fortsatt hållbarhetsarbete. För mer info och anmälan till eventet klicka här.

#atervinningsgalan #partgroup #partconstruction #prebad #isolamin #space #pcsmodulsystem #partsystems

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


PartGroup är en familjeägd företagsgrupp från Kalix med inriktning på industriellt byggande. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag projektanpassade byggmoduler till bland annat hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. If you can imagine it, we can make it.

Relaterat innehåll