Gå direkt till innehåll
PART levererar 736 badrumsmoduler till Campus Ås, Norge

Pressmeddelande -

PART levererar 736 badrumsmoduler till Campus Ås, Norge

Efter en gedigen urvalsprocess har Part Construction AB tagit hem en order på 736 badrumsmoduler till Veidekkes byggprojekt Campus Ås studentlägenheter.

I kravställningen fokuserades det bland annat extra på kvalitet och leveranssäkerhet då det är ett så pass stort projekt. Från PARTs sida känner vi stor stolthet över att Veidekke har valt oss som leverantör med den kravspecifikationen i grunden. Den stämmer också väl överens med vår ambition om att vara den bästa leverantören av prefabricerade badrum. Projektet blir även en bra start för vår utökade satsning på den Norska marknaden.

Studentboendet kommer att uppföras i form av åtta huskroppar med studentlägenheter. Boendet kommer att ligga intill det nya Veterinærinstituttet och Veterinærhøyskolen, och förväntas stå klart till studiestart hösten 2020.

Antal badrum: 736
Leveransperiod: Augusti 2019 till april 2020.
Beställare: Veidekke AS

Ämnen

Kategorier


PartGroup är en familjeägd företagsgrupp från Kalix med inriktning på industriellt byggande. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag projektanpassade byggmoduler till bland annat hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. If you can imagine it, we can make it.