Gå direkt till innehåll
Den första bostadsmodulen har lämnat Isolamins fabrik

Pressmeddelande -

Den första bostadsmodulen har lämnat Isolamins fabrik

Denna vecka har varit något alldeles extra och lite historisk då en ny milstolpe är nådd för Isolamin. Milstolpen består i att Isolamins första bostadsmodul i serieproduktion har färdigställts och utlevererats från fabriken.Bostadsmodulen är en av 80 moduler som produceras på beställning av Stabo i Piteå AB till bostadsprojektet Stadsön i Piteå. Bostadsprojektet består av 64 hyreslägenheter varav 16 stycken 2 rok och 48 stycken 1 rok . Produktionen av dessa bostadsmoduler förv

Denna vecka har varit något alldeles extra och lite historisk då en ny milstolpe är nådd för Isolamin. Milstolpen består i att Isolamins första bostadsmodul i serieproduktion har färdigställts och utlevererats från fabriken.

Bostadsmodulen är en av 80 moduler som produceras på beställning av Stabo i Piteå AB till bostadsprojektet Stadsön i Piteå. Bostadsprojektet består av 64 hyreslägenheter varav 16 stycken 2 rok och 48 stycken 1 rok . Produktionen av dessa bostadsmoduler förväntas pågå fram till vecka 13.

Personalen i fabriken passade, i samband med händelsen, på att samlas och fira ett gott jobb med lite bubbel.

Intresserad av en lägenhet i Stadsön? Läs mer på www.stabo.nu.

Ämnen

Kategorier


PartGroup är en familjeägd företagsgrupp från Kalix med inriktning på industriellt byggande. Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag projektanpassade byggmoduler till bland annat hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. If you can imagine it, we can make it.