Gå direkt till innehåll
Vi är glada att välkomna Anna-Emilia Alzén till vårt team på Gävlekontoret.
Vi är glada att välkomna Anna-Emilia Alzén till vårt team på Gävlekontoret.

Nyhet -

Välkommen tillbaka Anna-Emilia!

Anna-Emilia Alzén är bosatt i Gävle och är nu tillbaka som konstruktör och produktutvecklare tillsammans med teamet på PreBads kontor i samma stad. Hon ska ägna sig åt att utveckla PreBads produkter efter gällande krav på marknaden. Anna-Emilia kommer närmast från LK, men har nu återvänt till PreBad där hon tidigare jobbade som konstruktör under 5 år. Så det är extra roligt att hon väljer att komma tillbaka till oss.

- Jag är glad över att vara tillbaka, säger Anna-Emilia. Badrumsmodulen, med en luftad konstruktion, är en intressant produkt som jag tror stenhårt på.

- Många äldre badrum i flerbostadshus och hotell behöver antingen stambyte eller bara fräschas upp samtidigt som samhällets krav på att jaga varje minut genomsyrar allting. Det ska gå fort. Fördelen med PreBads färdiga moduler är att det bara tar lite drygt en vecka att få nya fräscha badrum i en hel stam i ett bostadshus och den boende kan bo kvar under hela renoveringen. Efterfrågan från hotell som behöver renovering av badrum ökar. Hotellet behöver inte stänga ner helt utan kan fortfarande ta emot gäster. Det är många fördelar med våra badrumsmoduler, inte minst för miljön. Det blir mindre skräp än vid en traditionell badrumsrenovering där man river ut allting. Med PreBad så pratar vi om förkortade renoveringstider, effektivisering och lägre kostnad för kunden, berättar Anna-Emilia.

Det ligger mycket jobb och tankeverksamhet bakom varje badrum. Det är planering, uppmätning av varje enskilt rum, val av inredning, inköp, konfigurering av kassetten och sedan uppritning av rummen i 3D-CAD. Därtill kommer arbetet med att skriva program till kakelroboten och vattenskäraren för varje enskilt badrum och sist men inte minst tillverkningen av de färdiga väggdelarna och kassetterna i fabriken i Sangis innan produkten slutligen kommer ut till kunden och montörerna bygger ihop det färdiga badrummet.

- Jag har ett roligt arbete framför mig tillsammans med mina kollegor. Det ser ljust ut på marknaden. Mina mål med min nya roll är att utveckla en ännu bättre produkt som kan tillgodose marknadens krav och kundernas olika behov, avslutar Anna-Emilia.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Relaterat innehåll