Gå direkt till innehåll
Anton Lundholm, CEO för PartGroup. Glad och stolt vinnare av Stora Byggpriset 2021.
Anton Lundholm, CEO för PartGroup. Glad och stolt vinnare av Stora Byggpriset 2021.

Nyhet -

Anton Lundholm - vinner Norrbottens Byggmästareförenings Stora Byggpriset 2021!

GRATTIS Anton Lundholm, vår CEO på PartGroup AB, till vinsten av Norrbottens Byggmästareförenings Stora Byggpriset 2021!

Erik Ranängen från Norrbottens Byggmästareförening överraskar och Anton med blommor och diplom under möte med Lotta Finstorp, Landshövding i Norrbotten.

- Det är ett oerhört viktigt pris när det gäller att lyfta fram byggnation i Norrbotten, säger Lotta Finstorp, Landshövding i Norrbotten. Det är verkligen här det händer och vi måste få många människor att flytta hit. Så bostadsbyggande och industribyggande är otroligt viktigt, fortsätter Lotta.

- Det var överraskande och glädjande att få priset,
säger Anton. Vårt framgångsrecept är att vi har varit tidiga med det vi gör, vi är teknikintresserade och tror mycket på utveckling. Vi ifrågasätter saker och försöker göra dem bättre. Vi har väldigt bra personal. Det bästa med branschen är att det hela tiden är nya saker, nya projekt, nya utmaningar. Det råd jag kan ge alla som står och väljer vad de ska göra i framtiden, är att det i byggbranschen finns väldigt mycket att göra.

#Part #PartGroup #Isolamin #Space #Prebad #badrumsmodul #bostadsmodul #Kalix #Överkalix #industrielltbyggande #prefab #framtidensbyggande #hållbarhet #Norrbotten #Storabyggpriset2021
https://lnkd.in/gRKVXHUC'

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Relaterat innehåll