Gå direkt till innehåll
Renovering för moderna och hållbara hem i Norrköping.
Renovering för moderna och hållbara hem i Norrköping.

Blogginlägg -

Nu renoveras 257 badrum i Norrköping!

Renovering för moderna och hållbara hem i Norrköping där Rikshem har valt PreBads renoveringslösning för fastigheten Stopet. Renoveringstakten blir 12 badrum på 3 veckor, dvs fyra färdiga badrum i veckan. Allt planeras vara klart till juni 2023.

Hyreslägenheterna får nya badrum inkl stambyte med PreBads renoveringslösning och hyresgästerna kan bo kvar under tiden. Ett nytt badrum byggs inuti det gamla med prefabricerade moduler som snabbt och byggs ihop på plats. Färre hantverkare på plats, mindre damm och stök, mindre avfall och det gör att hyresgästerna kan bo kvar under renoveringstiden.

Fastigheten Stopet ligger i Norrköpings innerstad på S:t Persgatan och Hantverkaregatan. Husen byggdes för cirka 50 år sedan och precis som många andra fastigheter som byggdes på 60- och 70-talen, behövs större åtgärder. Alla lägenheter får förutom ett nytt badrum även nya fönster, ny spiskåpa och ny ventilation. Rikshem renoverar för framtiden för att kunna erbjuda en modern boendestandard och samtidigt förlänga husens livslängd.

Vill du veta mer? Kontakta Anton Byström.

#badrumsmoduler #badrum #badrumsrenovering #stambyte #prefabricerat #prefab #partgroup #prebad #kalix

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Relaterat innehåll