Följ PartGroup

Concentus i Kalix AB går in som ny ägare av Isolamin i Överkalix

Pressmeddelande   •   Jun 09, 2016 18:20 CEST

Badrumsmodul från Part

Concentus är moderbolag till bl.a. Part Construction AB som producerar badrumsmoduler i Kalix, samt till Space Interior Sverige AB som tillverkar planmöbler såsom kök- och hotellinredningar.

– Vi har börjat bli trångbodda i Kalix och ser möjligheter till synergier med produktionen i Överkalix. Förutom att fortsätta med befintliga produkter så överväger vi att lägga produktion av hotell- och studentmoduler i Överkalix, säger VD Anton Lundholm.

Concentus omsätter ca 470 miljoner och har ca 250 anställda. Verksamheterna är huvudsakligen inriktade mot industriellt byggande och man anser att Isolamin med dess produkter kommer passa bra in i företagsgruppen. 

Part Construction AB är ett familjeägt företag med ca 250 anställda, och omsätter ca 400 miljoner kr/år. Med huvudkontor och produktion i Kalix erbjuder vi byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade våtrum, till nybyggnad av hotell, vårdhem och bostadsfastigheter mm. 

I koncernen ingår även flera systerföretag: PreBad AB som utvecklar, tillverkar och säljer installationsfärdiga produkter för badrumsrenoveringar med stambyte, och Space Interiör AB vars produktsortiment bl a består av inredningar för kök och badrum, samt projektspecifika inredningar och möbler för hotell och offentlig miljö.

Följ oss på:

Facebook (Part Construction AB)

LinkedIn (Part Construction AB)

www.partab.nu

Facebook (Space Interior Sverige AB)

LinkedIn (Space Interior Sverige AB)

www.spaceinterior.se

Facebook (PreBad AB)

LinkedIn( PreBad AB)

www.prebad.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy