Gå direkt till innehåll
Kalixälven
Kalixälven

Blogginlägg -

Nu tar vi semester!

Nu vankas sommar- och semestertider här uppe i Kalix och runt om på våra kontor i Norden. För oss på Part innebär det en period med total nedvarvning. Under veckorna 27-30 håller vi helt stängt. Både kontor och fabrik.

Runt 6000 badrum har producerats i fabriken sedan förra sommarsemestern och vi fortsätter i samma takt i höst. Oerhört roligt och spännande tycker vi på Part!

Men först, innan hösten kommer så passar vi på att ladda batterierna. Det gör vi kanske genom att bada, ta långa promenader, äta glass, umgås med familj, vänner och andra bekanta. Vi kan ta sovmorgon och sitta uppe sent på kvällen (och här i Kalix njuta av midnattssolen). Vi kan åka båt, fiska, läsa en bok eller två, vara ute i naturen och ägna oss åt alla andra olika favoritsysselsättningar. När vi sedan har vilat upp oss riktigt ordentligt så ses och hörs vi åter i augusti med nya friska krafter.

Vi vill passa på att tacka alla – våra kunder för det fina samarbetet, våra leverantörer för er service och vår personal som ställer upp i vått och torrt – för det fantastiska år vi har haft tillsammans.

Med det önskar vi er alla en riktigt trevlig sommar!

/Part Construction AB, Kalix

Ämnen